Pehea e koho ai i nā hana ʻīlio?

Ma waho aʻe o ka ʻai ʻana i ka ʻai ʻīlio, hiki ke hānai ʻia i nā ʻīlio i kekahiMea ʻai ʻīlioI kekahi manawa, ʻaʻole hiki ke hoʻomaikaʻi wale i ka pilina ma waena o nā kānaka a me nā holoholona, ​​akā kōkua pū kekahi i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā ʻīlio.Akā ʻo nā meaʻai i hānai ʻia i nā ʻīlio he meaʻai a olakino.

1

ʻO ka mua, e nānā kākou i nā ʻano oMea ʻai ʻīlio:

1. Starch: maʻamauKuki ʻīlioA me na mea like, me ka paakiki kiekie loa.Ma waho aʻe o ka Starch, e hoʻohui pū ʻia kekahi waiu pauda, ​​calcium, a me nā mea kō.Ua ʻoluʻolu a hāʻawi nui i nā Kalori.Inā momona ka ʻīlio, ʻoi aku ka maikaʻi ʻaʻole e hānai iā ia.

2. Nau: Hana ʻia me ka ʻili holoholona, ​​ʻaʻole hiki ke nahu a wili, a hiki ke hoʻohui pono ʻia me ka protein.

3. Nā iwi holoholona a me nā kiwi: ʻO ka hana nui ʻo ia ka wili i nā niho, a ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka paʻakikī, no laila ʻaʻole i ʻōlelo ʻia.

4. Jerky: Dehydrated Jerky, Me ka ʻOʻoleʻa Paʻakikī, Hiki ke ʻoki i nā niho, a hiki ke hoʻohui pū i ka protein, a makemake pū nā ʻīlio e ʻai ia.

5. ʻAʻai Canned: ʻO ka ʻiʻo minced maʻamau + kahi ʻāpana liʻiliʻi o nā holoholona holoholona, ​​​​me ka palatability maikaʻi, waiwai nui, a hiki ke hoʻopiha hou i ka wai.

6. Nā Waiwai Waiwai: ʻO ka maʻamau o ka paʻakai, nā ʻāpana waiu, a me nā pahu waiu, nā mea momona a maʻalahi hoʻi e ʻeli.

7. Hoʻomaloʻo Paʻa: E hoʻohana i ka ʻenehana hoʻomaloʻo manuahi e wehe i ka maʻu kumu o nā mea hoʻohui, e mālama i ka meaʻai a me ka ʻono o ka meaʻai, loaʻa ka wai ikaika, ʻaʻohe mea hoʻohui, a maikaʻi loa.

2

No laila, pehea e koho ai i nā ʻīlio ʻīlio no nā ʻīlio?

3

1. E nana i ka Brand

He Nui Na Mana OMea ʻai ʻīlioMa ka Makeke, A ʻaʻole like ka maikaʻi, no laila, inā e koho ʻoe i nā meaʻai ʻīlio no kāu ʻīlio, pono ʻoe e koho i kahi brand kaulana loa, i hiki ai iā ʻoe ke pale i nā ʻai ʻīlio kūpono ʻole i hana ʻia e kekahi mau hale hana liʻiliʻi puʻuwai ʻeleʻele, a pale aku. ʻAi nā ʻīlio i nā ʻai ʻai me ka hoʻomaʻemaʻe haʻahaʻa a me nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa.

Loaʻa i nā ʻīlio ʻīlio o nā mea kaulana kaulana i kekahi mau hōʻoiaʻiʻo, i hiki i nā ʻīlio ke hōʻoluʻolu e ʻai iā lākou.

2. E nana i ke Kumu

Ke KohoMea ʻai ʻīlio, Ma waho aʻe o ka nānā ʻana i ka Brand, ʻoiaʻiʻo pono ʻoe e nānā i ke ʻano o ka meaʻai.ʻO ke ʻano hoʻohui o nā meaʻai, ʻoi aku ka maʻalahi a me ka maʻalahi o nā mea hoʻohui, ʻoi aku ka maikaʻi.

E noʻonoʻo inā ʻaʻole maopopo ke kumu o ka ʻiʻo, a maopopo ke kumu o ka ʻiʻo, a he mau mea hoʻohui.ʻOiai ua palekana nā mea hoʻohui i ka lōʻihi o ka loaʻa ʻana o nā kūlana National.Akā inā hiki iā ʻoe ke hānai i kāu ʻīlio i nā mea hoʻohui liʻiliʻi, a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻai liʻiliʻi.Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole maikaʻi nā mea hoʻohui.ʻOi aku ka maikaʻi ʻaʻole e koho i nā meaʻai ʻai i hoʻopiha piha ʻia me nā mea hoʻohui ʻoi aku ma mua o hoʻokahi kakini.

4

3. E nana i na mea maka

ʻO nā ʻīlio he holoholona ʻiʻo, a ʻo ke koho ʻana i nā meaʻai ʻai kekahi mea makemake no ka ʻiʻo ma mua o ka palaoa starchy.ʻOi aku ka momona o ka ʻiʻo, hiki iā ia ke hāʻawi i nā ʻīlio me ka maʻalahi o ka protein, a hiki ke hoʻonui i ka palekana o ka ʻīlio.

4. E nānā i ka hōʻike nānā maikaʻi

ʻO ka hope, hiki iā ʻoe ke nānā inā loaʻa i ka Snack kahi hōʻike ʻike no ka lehulehu.Inā Hoʻouna ʻia i kahi hui ʻekolu ʻaoʻao no ka hoʻāʻo ʻana, inā he mea hoʻohui ka ʻikepili maoli o ka meaʻai, inā paha i kūpono ke kūlana maʻemaʻe a me nā maʻi bacteria i ke kūlana, etc. A pela aku no keia mea ai.ʻIke wau i kaʻu ʻike.ʻOi aku ka hilinaʻi, palekana a me ka hōʻoiaʻiʻo ʻana i nā ʻīlio ʻīlio me nā hōʻike nānā maikaʻi.

5


Ka manawa hoʻouna: Mar-31-2023